Nakon jedne takmičarske sezone obično se sumiraju rezultati i prave planovi za narednu sezonu. Međutim, najčešće i analiza i planiranje odrađuju se neplanski. Obično je to jedna štura procena o tome kakva je bila sezona – dobra ili loša. Da bi se zaista napravila analiza treba je podeliti na različite elemente, razumeti šta je bilo dobro, šta manje dobro, šta je moglo biti bolje, a šta lošije.

Planiranje nove sezone predstavlja postavljanje realnih ciljeva i planova koje treba ostvariti. Na ovaj način izbegava se prepuštanje sudbini da nam pokaže rezultate, već se direktno utiče na ono što se želi postići. Individualni pristup je najbolji mogući pristup za rad i napredak svakog sportiste. Ako vam je potrebna podrška, ako zaista želite uspeh u sportu naš klub vam nudi mogućnost da sami budete kreatori svog sportskog puta i uz našu pomoć i podršku ostvarite vrhunske sportske rezultate.

Procenat verovatnoće da ćete ostvariti mnogo bolje rezultate uz saradnju sa nama je mnogo veći nego bez nas. Zato bez oklevanja kontaktirajte nas i spremni dočekajte nove sezone koje su pred vama.

Podeli: