Kažu da je najprostija formula za uspeh ona koja obuhvata samo dva faktora:

  1. Motivacija da se svakodnevno naporno radi. I…
  2. Dobar trener (mentor).

Nudimo saradnju sportistima na nivou njihove čitave karijere gde ih pratimo, savetujemo, podržavamo i imamo dodatne treninge sa njima.

Individualna podrška od prvog do poslednjeg dana profesionalne karijere je nešto što zaista može napraviti ogromnu razliku između dva podjednako dobra igrača. Prvi bez podrške, drugi sa podrškom. Drugi je u prednosti kao da u trci na sto metara kreće odmah od 30-tog metra. Razlika je drastična. Gledaoci obično prepoznaju one sportiste koji su već uspeli, napravili vrhunske rezultate i one o kojima se naširoko priča.

Međutim, gledaoci, navijači, mladi sportisti i njihovi roditelji, ne vide stotine i stotine onih koji su imali isti potencijal, a nema ih nigde. Izgubili su se na svom sportskom putu negde na početku, sredini ili njegovoj drugoj polovini.

Sportista je dužan da pokuša i da da sve od sebe da bi uspeo u svojoj karijeri. Ali to davanje nije samo težak trening, jer i fizičko telo ima svoje limite. Davanje svega od sebe uključuje i prihvatanje saradnje sa onima koji mogu puno da pomognu. Prepoznavanje svojih šansi, rad na svim nivoima karijere. Ulaganje u sebe i sportski uspeh kao plod celokupnog procesa. Jedan smo od retkih klubova koji nudi nesebičnu saradnju i ulaže svoje znanje na individualnom nivou pomažući sportisti da ostvari svoje sportske snove.

Podeli: